På senaste har jag som ni sett kortat håret och gjort det ännu blondare. Gillar det! Det går tusen gånger snabbare att borsta om kvällarna, och så ser det tjockare och fräshare ut. Annars har jag nu bestämt mig gör att ha en benförankrad hörapparat.Besökte min läkare i måndags, som talade om att jag skulle få ta del av en ny teknik vilket gjorde mig överlycklig. Den innebar att de kommer göra ett snitt för att sätta in distansen(skruven) i skallbenet bakom örat. Innan krävdes det att området kring blev utan hår. Det var min största rädsla. Nu hoppas jag att detta blir superb, och jag kommer höra lika mycket som en vampyr(Eller som en skarp-örd människa)
2013, Kjol, Glittrig, accessoarer, axellångt hår, baha, blond, glitter, hörapparat, modetjej,
 
Har äntligen en helt egen symaskin. Fick denna fina i julklapp, blev överlycklig. Det är jubileumsmodellen, därav så snygg design som blickar tillbaka i formgivning och färgdetaljer. Kan inte bärga mig tills jag har lärt mig allt om hur den funkar ordentligt. I mitt huvud snurrar det runt en massa idéer om de kreationer jag har möjlighet till att skapa.
 
Singer, jubileumsmodell, modern, retro, symaskin,
Hej, darlings! Sitter och skriver på min projektredovisning med en ynklig kopp kaffe till hjälp. Har jag blivit kräsen? Nescafé orginal smakar blaskigt och jag ångrar att jag inte tog mig tid att brygga den riktiga varan. Det gjorde jag igår, iklädd min fina skinnkjol som påminner om en uppdaterad vippig kjol á la Dior New Look som kom ett par år efter krigsslutet, 1947. Längtar till de dagarna man kan gå barbent med söta små klackskor eller ett par fina ballerinas. Känns rätt långt bort då snöflingorna aggressivt för stunden attackerar lilla Helsingborg.
1947, 50-tal, Chic, Dior, Kaffe, New Look, Skjorta, skinnkjol,