Har haft en riktig NV-dag idag. Biologi och kemi till 11, matte och fysik till 3. Sånt gillas... Efter skolan hade vi en klasskväll då vi käkade lite tacos och kladdkaka. Trevligt! Kommer att bokstavligen stupa ner i sängen nu. Nattinatti!


Skor och blus H&M, byxor Cubus, jacka och skärp Vila, kofta Indiska
Jag klarade INTE körkortet. Trodde jag skulle klara det, det kändes hur bra som helst! Så säger han "Du har tyvärr inte fått godkänt". Det var bara några småmissar jag hade gjort, så det kändes riktigt surt. Ska in och boka en ny tid så snart som möjligt. Åkte till skolan efter och hade några jobbiga lektioner. När jag kom hem så kollade jag mailen i vanlig ordning. Oh my god:


"Hej! Vi har valt ut din ansökan som du skickat in via EliteModel.se och vill träffa dig personligen på en av våra castings. Det är jätte viktigt att du kommer till castingen då du kan ha möjlighet att gå vidare till finalveckan i Elite Model Look 2011 och Modelljakten!"


Solglasögon Prestige, halsband Spanien, linne lindex

"Stylegal living her life"

Jag är pissnervös! Idag är det en rätt så stor dag kan man väl säga. Jag ska köra upp! Läskigt. Sitter här och försöker att inte stirra upp mig allt för mycket. Klarar man det inte så får man göra om det. Men ändå läskigt. Ser ni inte hur likblek jag är? Det är för att jag är så nervös haha! Men la upp en ful mobilbild på mina nya fina skor. Hittade dom inne på Din Sko. Det var kärlek vid första ögonkastet."Stylegal, always accept the challenge"