Tiita vad mysig stickad jag köpte på Zara förra veckan! Kommer att bli en favorit i höst då den passar med det mesta i garderoben. Idag har jag beställt ännu fler böcker och så har jag målat lite med akryl. Inte dönöjd, men min första tavla sen typ tre år tillbaka så... Nu ska jag testa lite outfit, imorgon ska jag se ut som en "My little pony" på nollningen. KRAM!


Ska snart dra iväg på förfest med min nollningsgrupp. Idag är temat familjeunderhållning, så vi på "Fyran" valde att klä oss som i Robinson. Eller ja, typ. Ska väl tuffa till det lite mer, med svarta streck i ansiktet och så. Kravla lite bland löven. Det är på ett ungefär så här jag skulle se ut om jag deltog i Robinson... KRAM, ROBINSON-JOSSAN

Hej! Sitter i mitt nya place just nu och ska snart käka lite lätt lunch innan jag sticker till dag ett på nollningen. Tänkte att ni skulle få se lite bilder på min lilla lya. Det känns mysigt och hemtrevligt, dessutom verkar jag ha fått ett par supertrevliga tjejer som delar våningen med mig. Har kryssat i på kartan vart vi ska cykla, spännande med en ny stad! Kram på er!