Inte för min del. Kammade hem en fin guldig kjol häromdagen. Kommer att glittra mest av alla. Vet inte riktigt vad jag kommer att ha till den, men har några alternativ nerpackade i min röda resväska, bl.a. en blommig skjorta och en sidenblus. Befinner mig i Åre, bland berg och snö. Riktigt mysigt, det är verkligt charmig liten by. Anlände Igår  och på kvällen så åkte jag och Ida och kollade på hennes kusin Ellen Sundberg som uppträdde med sin musik på en idyllisk eko-restaurang.
 
Festkläder, Guld, Kjol, Glittrig, Nyår, monki, Åre,

Man har länge ansett att modet skapas på toppen av en pyramid för att sedan flöda neråt. Modet startar historiskt sett hos de förmögna för att sedan sippra ner genom samhällsklasserna. Detta är ett intressant fenomen som verkar ha luckrats upp och pyramiden har ”vänts upp och ner”. Bloggarna är de nya trendsättarna och inspirerar catwalken mer än catwalken verka inspirera dem. Är detta faktiskt sant? Svaret på den frågan är komplex, men jag tror att bloggarna sitter på en makt som växer för varje dag. Det är ett intressant fenomen som förtjänar en undersökning. Bloggar som The Sartorialist och StyleBubble har varit stora inspirationer för mig, likt som tidningar som Elle och Vogue som förmedlar det nyaste från catwalken.

Susie Bubble. Klicka på bilderna för bildkälla.

Impact on fashion, Modevetenskap, Streetstyle, Stylebubble, The Sartorialist,
 
Har pyntat, ätit lussebullar och druckit en massa julmust idag. Vår älg fick låna min tomteluva och en bjällra. Nu är det bara julgranen kvar att pynta, sen är julen här till fullo!
Jul, XMAS, Pynta, Tomteluve, Inredning, Skelett, Bjällra, Julgran, ,