Har aldrig ångrat en sekund att jag köpte denna kavajen. Jag ser fram mot många fina år tillsammans med den. Ibland så klickar det bara. Funkar till ALLT. Tänkte när jag köpte den "Vad kan man ha en orange kavaj till?", men det är verkligen ett understatement att säga att jag bara gillar den, jag avgudar den. Efter körlektionen sprang jag in en sväng på Humanbrigde som ligger nästan precis brevid innan bussen skulle gå. Jag hittade en fin sidentopp/kineströja vad man nu kan kalla det som var superfin för 59kr, hade bara kortet och såklart fungerade det inte. Ska in till stan senare för skräckfilmskväll, så ska jag gå förbi och köpa den.

Strålande sol. Solglasögonen åker definitivt på när jag ska in till stan för en körlektion idag. En liten del av min inspo-vägg inuti garderoben. Lennon, han hade fina brillor han.
Är så himla sugen på att köpa ett par creepers. Är så snyggt! Mina favoritbloggare Le-Happy och Stylebubble är bara ett par inspirerande tjejer som vet hur man bär dom. Finns och köpa på modekungen.se. Har hittat ett och annat par som jag vill ha. Förresten så fullkomligt älskar jag Le-Happy's hår.


"Stylegal wants to go creep"