Gjorde min egna variant av Olivia Palermo's fina outfit. Josefine+självutlösare= dålig kombo. Men detta blev iallafall resultatet. Det är sånt här jag gör när jag borde plugga samhälle! Busigt.

Skor,väska, skärp/Secondhand, Polotröja/GinaTricot, Klänning/Spanien, Halsband/Indiska
Har inte riktigt visat örhängena från Topshop. Sjöstjärnor och månar. Tycker de är lite smått vardagssöta. Har ett par gamla örhängen som är svarta stjärnor med vita prickar på. Kanske läge att plocka fram nu, nu när det råder stjärnhype i bloggvärlden. Har ett vagt minne av att dom var lite vassa... På tal om ingenting, så provade vi studentmössor idag. Jag är kluven - ska jag ha mitt namn på den eller inte?? Tycker det är klasssiskt snyggt utan en massa text och tjafs på den, samtidigt vill man ju inte känna sig helt random bland alla andra(som har text). Fast jag är väl rätt van vid att vara "det svarta fåret" vid detta laget.


Örhängen Topshop
Någon mer än jag som har drabbats av stormen? Igår fick vi strömavbrott vid sjutiden, imorse var den inte tillbaka. Nu är den det, så himla skönt. Man inser vad beroende man är utan den, får lite perspektiv på livet. Typ.

Är ute efter sådana här klackar. Vart hittar jag? Mocka, helst.