Har suttit flera timmar igår och idag vid tradera och kollat på skor och kaffeburkar m.m. (Konstig kombination, jag vet...) Har nu vunnit min första auktion! Ett par hiddenwedge-sneakers för 175kr inkl.frakt. Budade också på Marni-klackarna jag ha velat ha sen första gången jag såg dem. Hoppas!
 
Är riktigt nöjd med tröjan jag köpte igår. Är grymt mysig i tyget, och så ser den lite sådär avslappnat cool ut med en rytande tiger på á la 90's. Kom på när jag satt här och pluggade och tankarna vandrade iväg, hur snygg den skulle se ut tillsammans med min prickiga kjol. Min nya uniform...
Tröja, Armband/Gina Tricot, Kjol/H&M Trend
 
Mycket som snurrar i min skalle just nu, stress över saker jag måste göra, böcker jag måste läsa. Ibland ifrågasätter jag mig själv, varför satte jag mig direkt i skolbänken? För att jag älskar mode. Men ibland glömmer man bort det, när målet känns långt bort. Vad har hänt på sistone? Jag har blivit blond (!) Det är galet. Börjar vänja mig nu, efter snart en vecka. Köpte denna sköna tröjan idag, så hemskt kallt ute nu. Ikväll blir det bio med tjejerna!