Taggade skördefest idag med lite cowboystil haha. Knäppte snabbt några bilder innan jag stressade iväg till god och trevlig brunch. Till detta hade jag svart skinnjacka och min älskade svarta fransväska(som jag inte visat här än!) Imorgon ska jag gå på museum och sedan så reser jag hem, ska bli så otroligt mysigt. KRAM!
Körde en kombo av varmt och kallt idag, med min tjocka jumper från Zara och min vippiga monkikjol.Dagens föreläsning inom dräktkunskap handlade om perioderna renässans och barock. Var mycket stora silhuetter upptill och tighta byxor, kändes lite som hur jag var klädd idag. Kände en nära samhörighet med Gustav Vasa! Haha. Skämt åsido. Men riktigt cool snubbe det där. Nu ska jag handla lite mat innan jag slänger mig in i kurslitteraturen. KRAM!
Så typiskt, man hyllar vädret och så får man motsatsen till det fast hundra gånger värre tillbaka. Hemfärden var hemskt kall, det regnade och jag hade motvind. Stackars liten, nu värmer jag mig med lite té. Tack för kommentarerna i förra inlägget tjejer, ni är lika bäst som min jacka <3 KRAM!
Jacka/H&M Trend, Jeans/GinaTricot, Skor/Second Hand