Ett anslag till mitt projektarbete. (JH är jag!) Samlade på lite citat om stil som jag tycker är tänkvärda. Annars så inspirerar bilden mig till balen. Ska ha lite samma stil med fin svart puffig klänning som mamma bar på en nyårsbal i Lund. Handskar till. Nu är det bara att leta skor och väska. Superfin och klassisk.

Gick förvånansvärt fort att packa resväskan. Blev mer än halva väskan tom. Men känns inte som om jag behöver ha med mig mer. Fylls väl på lite med nececärr och sådant. Ska stryka lite, sen är det snart klart för avresa. Längtar!! Idag har jag annars spenderat nästan all tid till mitt projektarbete. Det går framåt. Snart landar det på internet också. Satsar på att bli klar denna veckan, blir stressigt, men deadlines har väl aldrig dödat någon?


Mår bokstavligt talat illa när jag sitter och läser om klädindustrins mörka sidor. Fyfan. Svenskarna borde landa på jorden och inse att NEJ, det är inte okej att vi importerar 84 000 ton kläder per år. Ofantligt mycket. Detta var 2007. Nu är det säkert långt värre. För att inte tala om alla kemikalier som fabriksarbetarna måste arbeta med varje dag och hur mycket miljön får ta stryk. Det äcklar mig att vi är överkonsumenter. Att jag är det.

Jag skäms för allt jag har konsumerat, jag skäms för hur jag tenderar att leva.